Googlailua
Googlailin hieman henkilökohtaisella tietojenkäsittelylaitteellani minkälaisia laite-aiheisia internetsivuja maailmassa on.
Täytyy myöntää että olen hieman pettynyt tuloksiin. Pääasiassa varsin tylsiä teollisuuslaitteita varsin vaatimattomilla kotisivuilla myyviä yrityksiä. Luulisi noistakin saavan parempia valokuvia otettua, eihän tuollaisista kuvista ole iloa kuin potentiaalisille asiakkaille. Viihdearvoon kovin matala.
Sitten top kymppiin tietenkin mahtuu laite.org. Kyseiseltä sivulta ei löytynyt ainuttakaan kuvaa yhdestäkään laitteesta. Myöskään tekstin puolella en pikaisella etsiskelyllä löytänyt muutakuin yhden viittauksen laitteisiin:
"Ikävä kyllä aika ei tällä reissulla riittänyt kamerakaupoissa ja kirpputoreilla piipahtamiseen. Haussa on nimittäin joku vanha FED tai Zorki mittaetsinkamera. Ensi kerralla sitten."
Tälläisissäkö kantimissa on suomalainen laitebloggaus?
No löysihän se goog jotain kiinnostavampiakin juttuja, kuten tämän:
tai tämän .
Megatroonionen laitekin vaikutti varsin lupaavalta.
AAS laitteesta on kuva poiseeraavan mimmin kanssa,mutta asetelmasta ei ehkä ole otettu ihan kaikkea irti.
Wikipediasta ei löytynyt selitystä laite sanalle. Lähimmäksi osui kela, joka paradoksaalista kyllä ei ole laite vaan komponentti.
Syntetisaattori kohdassa taas väitetään Bob Moogin keksineen syntetisaattorin. Sellaista se on kun harrastelijavoimin tehdään, oma vikanihan se on kun en ole jo korjannut.
Blogilistasta löytyy kolme blogia aiheesta laitteet:
raavinrauta ei tuntunut luokituksestaan huolimatta sisältävän mitään laitteisiin liittyvää. Tane´s brainseed sisälsi jotain,mutta pääasiassa politiikkaa. Tämän katsauksen selkeä voittaja oli vehjeblogi, joka tosin on hieman turhan nykyaikainmen minun makuuni.
Olen myös yrittänyt pitää jotain rajaa vehkeiden ja laitteiden välillä, vaikkakin joskus huonolla menestyksellä.
No comments:
Post a Comment